K-Obiol 25 EC

Terményvédelem - K-Obiol

A K-Obiol 25 EC termékünk jelenleg két különböző kiszerelésben kapható:
 
50 ml: III. forgalmazási kategória, lakossági felhasználásra, üres raktárakban raktári kártevők ellen
5 L-es: II. forgalmazási kategória, professzionális felhasználásra, raktári kártevők ellen, szemes termény preventív kezelésére és üres raktárakban történő felhasználásra
 
 
Növényvédő szer rendeltetése: rovarölő szer
Károsító: raktári kártevők
Engedély száma: 65261/1989. MÉM
Hatóanyaga:deltametrin 2,6%, piperonil-butoxid 24%
Csomagolás: 4x5 liter, 50 ml
Ára (4x5 L): Nettó 16.650 Ft/Liter

Csak a 4x5 L-es kiszerelésnél:

A készítményt a termény tervezett tárolás időtartamától, továbbá a tárolási körülményektől függően kell adagolni. A 10 ml/t dózis egyenletes felvitellel, jó minőségű tárolóban, szakszerűen kezelt terményen 6-10 hónap hatástartalmú. az előbbiek hiányosságaiból eredően a hatástartam ennél rövidebb lehet, ezért a kezelt terményt a kezeléstől számított 3-4 hónap múlva - s ettől kezdve az akkor tapasztalt növény egészségügyi helyzetnek megfelelő gyakorisággal - ellenőrizni kell. Az ismételt ellenőrzés különösen fontos akkor, ha a tárolt termény Tribolium fajokkal fertőzött. A felhasználásra engedélyezett magasabb mennyiség (20 ml/t) hatástartalma lényegesen hosszabb, szakszerű felvitel és kiváló tárolási körülmények mellett megközelítően 1 év. A tárolt termény kártevő mentességét a kezelést követő 4-5. hónaptól kezdve rendszeresen ellenőrizni szükséges. A készítményt a betárolásnál a szállítószalagról lehulló, vagy a tárolás során a technológiai előírás szerint mozgatott terményre egyenletes elosztást biztosító módon – gyenge nyomású szórófejjel – 1000 ml/t permetlében kell kijuttatni.

50 ml-es kiszerelésnél is:

Üres raktárak fertőtlenítéséhez a tárolótér kiürítése és kitakarítása után felülettől függően 5 - 10 liter/100 m2 permetlé felhasználásával kell a készítményt kijuttatni, a felületre egyenletesen kipermetezve. A kezelt területen a készítmény hatástartama szakszerű felvitel mellett kb. 2 hónap.

Az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében be kell tartani a használati utasítás előírásait. Felhasználás előtt olvassa el a használati utasítást és győződjön meg arról, hogy megértette!